Besplatna dostava u Beogradu za proudžbine preko 5.000,00 dinara. Isporuka na adresu kupca je moguća u istom danu! Pročitajte uslove NARUČIVANJE

Politika Privatnosti i Zaštita Podataka:

Prikupljanje Podataka:

Prilikom korišćenja našeg sajta, možemo prikupljati određene informacije koje nam dobrovoljno pružate, uključujući, ali ne ograničavajući se na, ime, adresu, e-mail, broj telefona, informacije o plaćanju, i slično.
Upotreba Podataka:

Prikupljeni podaci koriste se isključivo radi obrade vaših narudžbina, pružanja usluga, personalizacije korisničkog iskustva i obaveštavanja o promocijama ili posebnim ponudama.
Čuvanje Podataka:

Vaše lične informacije čuvaju se sigurno i pristup imaju samo ovlašćeni zaposleni. Preduzimamo sve neophodne korake kako bismo obezbedili sigurnost podataka.
Deljenje Podataka:

Vaše podatke nećemo deliti, prodavati niti ustupati trećim stranama bez vašeg pristanka, osim u slučajevima kada je to zakonom obavezno ili neophodno za izvršenje usluga koje pružamo.
Kolačići (Cookies):

Kolačići se koriste radi poboljšanja korisničkog iskustva. Možete konfigurisati postavke pregledača kako biste odbili kolačiće, ali to može uticati na funkcionalnost sajta.
Prava Korisnika:

Imate pravo zatražiti informacije o ličnim podacima koje smo prikupili, ispraviti netačne podatke, izbrisati podatke ili ograničiti njihovu obradu.
Newsletter:

Ukoliko se prijavite za naš newsletter, pristajete da primate promotivne informacije. U svakom trenutku možete se odjaviti putem linka za odjavu u samom newsletteru.
Izmene Politike Privatnosti:

Politika privatnosti može se povremeno ažurirati. Obaveštenja o izmenama biće objavljena na sajtu.
Kontakt:

Za sve zahteve, pitanja ili primedbe u vezi sa Politikom Privatnosti, slobodno nas kontaktirajte putem [profipak@mts.rs].