Besplatna dostava u Beogradu za proudžbine preko 5.000,00 dinara. Isporuka na adresu kupca je moguća u istom danu! Pročitajte uslove NARUČIVANJE

Politika Reklamacije:

1. Prihvatanje Reklamacija:

Naša kompanija posvećena je pružanju kvalitetnih proizvoda i usluga. U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom, imate pravo na podnošenje reklamacije.
2. Rok za Reklamaciju:

Molimo vas da odmah proverite proizvode prilikom isporuke. Eventualne reklamacije moraju biti podnete u roku od [8] dana od datuma isporuke.
3. Uslovi Prihvatanja Reklamacija:

Reklamacije će biti razmatrane ukoliko su proizvodi oštećeni ili neispravni prilikom isporuke, ili ako postoje nedostaci koji nisu bili vidljivi pri uobičajenom pregledu proizvoda.
4. Postupak Podnošenja Reklamacije:

Kako biste podneli reklamaciju, molimo vas da nas kontaktirate putem [kontaktni podaci]. U svojoj poruci, navedite broj narudžbine, opis problema i priložite fotografije oštećenja ili nedostataka.
5. Pregled i Odluka:

Naš tim će pregledati vašu reklamaciju u najkraćem mogućem roku. Ukoliko se utvrdi da je reklamacija opravdana, ponudićemo vam zamenu proizvoda, povraćaj novca ili drugi adekvatan oblik kompenzacije.
6. Troškovi Povraćaja:

Detalje o postupku povraćaja troškova pružićemo vam prilikom obrade reklamacije.
7. Odbijanje Reklamacije:

Reklamacije koje nisu podnete u skladu sa navedenim uslovima ili su rezultat nepravilnog korišćenja proizvoda možemo odbiti.
8. Kontakt:

Za sva pitanja ili dodatne informacije u vezi sa reklamacijama, slobodno nas kontaktirajte putem [profipak@mts.rs].
Ova politika reklamacije služi kao smernica i treba je prilagoditi specifičnostima vašeg prodajnog sajta i lokalnim zakonima. Preporučljivo je redovno je ažurirati kako bi odražavala aktuelne prakse i regulative.