Besplatna dostava u Beogradu za proudžbine preko 5.000,00 dinara. Isporuka na adresu kupca je moguća u istom danu! Pročitajte uslove NARUČIVANJE

Uslovi korišćenja:

1. Prihvatanje Uslova:

Korišćenjem ovog sajta saglasni ste sa sledećim uslovima korišćenja. Ukoliko se ne slažete sa njima, molimo vas da napustite sajt.

2. Registracija i Nalog:

Prilikom registracije, obavezujete se da pružite tačne i potpune informacije. Odgovorni ste za održavanje poverljivosti svog naloga i lozinke.

3. Kupovina:

Proizvodi prikazani na sajtu su predstavljeni sa što većom tačnošću. Međutim, ne garantujemo apsolutnu tačnost i potpunost informacija o proizvodima.
Cene proizvoda su navedene u lokalnoj valuti i podložne su promenama bez prethodne najave.

4. Plaćanje:

Plaćanje se vrši putem odabrane metode prilikom procesa kupovine. Sva plaćanja moraju biti izvršena u celosti pre isporuke proizvoda.

5. Isporuka:

Rokovi isporuke zavise od lokacije i dostupnosti proizvoda. Nastojimo obezbediti isporuku u najkraćem mogućem roku.

6. Povraćaj i Zamena:

Povraćaj i zamena proizvoda su mogući u skladu sa našom politikom povraćaja. Detalji su dostupni na posebnoj stranici ili možete kontaktirati naš tim podrške.

7. Intelektualna Svojina:

Sav sadržaj na sajtu, uključujući tekst, slike, grafike, i ostale materijale, zaštićen je autorskim pravima i vlasništvom. Nije dozvoljeno kopiranje ili reprodukovanje bez prethodnog odobrenja.

8. Privatnost:

Vaše lične informacije se obrađuju u skladu sa našom politikom privatnosti. Više informacija možete pronaći na odgovarajućoj stranici.

9. Promene u Uslovima:

Zadržavamo pravo da u bilo kom trenutku promenimo ili ažuriramo ove uslove korišćenja. Molimo vas da ih redovno proveravate radi informisanja o eventualnim izmenama.

10. Kontakt:

Za sve upite ili nedoumice, možete nas kontaktirati putem dostupnih kanala komunikacije navedenih na sajtu.